![Kastamonu Taşköprü Sarımsağı](/Data/EditorFiles/danet/kastamonu-sarimsagi.png)
%100 dana etinden, doğal baharatlarla üretilmiş ve doğal bağırsak / kılıf kullanılmıştır.
Gösterilen Fiyat 1 kg fiyatıdır.
100 gramında 23 gram protein bulunur.
%100 dana etinden, doğal baharatlarla üretilmiş ve doğal bağırsak / kılıf kullanılmıştır.
Gösterilen fiyat 1 kilogram fiyatıdır. Paketlerin ağırlığı değişebilmektedir. Paket gramajına göre fiyat belirlenmektedir.
Bir mangal efsanesi...
%100 dana etinden, doğal baharatlarla üretilmiş ve doğal bağırsak / kılıf kullanılmıştır.
Dilimlenmiş, vakum ambalaj yapılmış, 500 gramlık paketlerdedir.
Afyon; coğrafi konumu, iklim yapısı, mera ve otlaklarıyla hayvancılık için çok özel bir bölgedir. Bu özellik, hayvanların etine ve dolayısıyla sucuğa ayrı bir lezzet katmaktadır. Afyon sucuğu; bölgede yetiştirilen dana ve manda eti ile sucuğa özgü baharatların karışımıyla elde edilir. Afyon sucuğuna benzersiz tadını veren, manda etidir. Düşük kolesterollü ve enfes lezzete sahip olan manda eti olmadan gerçek Afyon sucuğu üretilemez.
Afyon sucuğuna en ayırt edici özelliği et lezzetinin daha yüksek, baharatının daha az ve yumuşak bir yapıda olmasıdır. Bu yüzyıllık sucuk lezzetini, sadece ‘coğrafi işaretli Afyon sucuğu’nda bulabilirsiniz.
Ortalama 1 kg olarak, 2 kangal şeklinde gönderilmektedir.
Afyon; coğrafi konumu, iklim yapısı, mera ve otlaklarıyla hayvancılık için çok özel bir bölgedir. Bu özellik, hayvanların etine ve dolayısıyla sucuğa ayrı bir lezzet katmaktadır. Bölgede yetiştirilen dana ve manda eti ile sucuğa özgü baharatların karışımıyla elde edilir. Afyon sucuğuna benzersiz tadını veren, manda etidir. Düşük kolesterollü ve enfes lezzete sahip olan manda eti olmadan gerçek Afyon sucuğu üretilemez.
Afyon sucuğuna en ayırt edici özelliği et lezzetinin daha yüksek, baharatının daha az ve yumuşak bir yapıda olmasıdır. Bu yüzyıllık sucuk lezzetini, sadece ‘coğrafi işaretli Afyon sucuğu’nda bulabilirsiniz. Glüten içermez.
Kayın ağacıyla fümelenmiştir.
Dana etinden özel olarak seçilip sinir ve fazla yağları temizlenip, tuz ve baharatlar eklenerek 7 gün boyunca salamurada bekletilir. Daha sonra fümeleme fırınında pişirilir. Soğutulup dinlendirildikten sonra shrink torbalarda vakumlanarak ambalajlanmıştır.