![Kastamonu Taşköprü Sarımsağı](/Data/EditorFiles/danet/kastamonu-sarimsagi.png)
Kayın ağacıyla fümelenmiştir.
Dana etinden özel olarak seçilip sinir ve fazla yağları temizlenip, tuz ve baharatlar eklenerek 7 gün boyunca salamurada bekletilir. Daha sonra fümeleme fırınında pişirilir. Soğutulup dinlendirildikten sonra shrink torbalarda vakumlanarak ambalajlanmıştır.
%100 hindi etinden üretilmiştir.
Modern teknolojilerle üretim yapan, lezzete ve geleneğe verdiği değeri tüm ürünlerinde gösteren Danet; BRC, ISO 22000, ISO 9000 ve Helal belgerine sahip tesislerinde üretim yapmaktadır.
%100 hindi etinden üretilmiştir.
Modern teknolojilerle üretim yapan, lezzete ve geleneğe verdiği değeri tüm ürünlerinde gösteren Danet; BRC, ISO 22000, ISO 9000 ve Helal belgerine sahip tesislerinde üretim yapmaktadır.
%100 piliç etinden üretilmişitr.
Modern teknolojilerle üretim yapan, lezzete ve geleneğe verdiği değeri tüm ürünlerinde gösteren Danet; BRC, ISO 22000, ISO 9000 ve Helal belgerine sahip tesislerinde üretim yapmaktadır.
%100 piliç etinden üretilmiştir.
Modern teknolojilerle üretim yapan, lezzete ve geleneğe verdiği değeri tüm ürünlerinde gösteren Danet; BRC, ISO 22000, ISO 9000 ve Helal belgerine sahip tesislerinde üretim yapmaktadır.
%100 hindi etinden üretilmiştir.
Bloktan 250 gramlık taze dilimlenerek paketlenip gönderilmektedir.