Bir mangal efsanesi...
%100 dana etinden, doğal baharatlarla üretilmiş ve doğal bağırsak / kılıf kullanılmıştır.
Dilimlenmiş, vakum ambalaj yapılmış, 500 gramlık paketlerdedir.
Afyonkarahisar’ın et üretme yöntemlerine sıkı sıkıya bağlı olan Danet, temel et ihtiyacını büyük çoğunlukla Türkiye’nin en iyi büyükbaş hayvan cinsi olarak kabul edilen ve Afyonkarahisar’daki özel besi çiftliklerinde yetiştirilen hayvanlardan sağlıyor.
Modern teknolojilerle üretim yapan, lezzete ve geleneğe verdiği değeri tüm ürünlerinde gösteren Danet; BRC, ISO 22000, ISO 9000 ve Helal belgerine sahip tesislerinde üretim yapmaktadır.
İçindekiler:
Dana eti, dana yağı, baharat karışımı, tuz, sarımsak, stabilizör (sodyum polifosfat), antioksidan (askorbik asit), koruyucu (sodyum nitrit).
İslami usullere göre veteriner hekim kontrolünde kesilmiş etlerden üretilmektedir.
Enerji ve Besin Değerleri (100 g için):
Enerji (kJ/kcal): 1769 / 428
Yağ (g): 40
Doymuş Yağ (g): 24
Karbonhidrat (g): 1
Şekerler (g): 0
Protein (g): 16
Tuz (g): 2
Ortalama besin değerleridir.
Glütensiz ürün belgesini görmek için tıklayınız.