%100 DANA etinden mamül olup, doğal baharatlarla üretilmiş ve doğal bağırsak kullanılmıştır.
Gösterilen fiyat adet fiyatıdır.
Afyonkarahisar’ın et üretme yöntemlerine sıkı sıkıya bağlı olan Danet, temel et ihtiyacını büyük çoğunlukla Türkiye’nin en iyi büyükbaş hayvan cinsi olarak kabul edilen ve Afyonkarahisar’daki özel besi çiftliklerinde yetiştirilen hayvanlardan sağlıyor.
Modern teknolojilerle üretim yapan, lezzete ve geleneğe verdiği değeri tüm ürünlerinde gösteren Danet; BRC, ISO 22000, ISO 9000 ve Helal belgerine sahip tesislerinde üretim yapmaktadır.
İçindekiler:
Dana eti, dana yağı, baharat karışımı, tuz, sarımsak, stabilizör (sodyum polifosfat), antioksidan (askorbik asit), koruyucu (sodyum nitrit).
İslami usullere göre veteriner hekim kontrolünde kesilmiş etlerden üretilmektedir.
Enerji ve Besin Değerleri (100 g için):
Enerji (kJ/kcal): 1769 / 428
Yağ (g): 40
Doymuş Yağ (g): 24
Karbonhidrat (g): 1
Şekerler (g): 0
Protein (g): 16
Tuz (g): 2
Ortalama besin değerleridir.