%100 dana antrikottan, geleneksel pastırma çemeni ile üretilmiştir.
Bloktan 250 gramlık taze dilimlenerek paketlenip gönderilmektedir.
Afyonkarahisar’ın et üretme yöntemlerine sıkı sıkıya bağlı olan Danet, temel et ihtiyacını Türkiye’nin en iyi büyükbaş hayvan cinsi olarak kabul edilen ve Afyonkarahisar’daki özel besi çiftliklerinde yetiştirilen hayvanlardan sağlıyor.
Modern teknolojilerle üretim yapan, lezzete ve geleneğe verdiği değeri tüm ürünlerinde gösteren Danet; BRC, ISO 22000, ISO 9000 ve Helal belgerine sahip tesislerinde üretim yapmaktadır.
İÇİNDEKİLER: Dana eti, pastırma çemeni (buğday unu), kırmızıbiber, sarımsak, tuz, antioksidan (askorbik asit), koruyucu (sodyum nitrit). İslami usullere göre veteriner hekim kontrolünde kesilmiş etlerden üretilmektedir.
Enerji ve Besin Değerleri (100 g için)
Enerji (kJ ve kcal): 848 / 201
Yağ (g): 5
Doymuş Yağ (g): 2
Karbonhidrat (g): 4
Şekerler (g): 0,3
Protein (g): 35
Tuz (g): 8
Ortalama besin değerleridir.
ALERJEN UYARISI: Glüten içerir.